ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 
 
 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 
 
 
 
 
 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τρίτη 11.00  – 19.00
Τετάρτη  11.00  – 19.00
Πέμπτη  11.00  – 22.00
Παρασκευή  11.00  – 19.00
Σάββατο  11.00  – 19.00
Κυριακή  11.00  – 19.00

Η τελευταία είσοδος στο Μουσείο είναι στις 18.30, όλες τις ημέρες, εκτός της Πέμπτης που είναι στις 21.30. Την ίδια ώρα κλείνει το ταμείο έκδοσης εισιτηρίων και το πωλητήριο.

Το ΕΜΣΤ είναι κλειστό κάθε Δευτέρα, καθώς και: 1η Ιανουαρίου, 6η Ιανουαρίου, 25η Μαρτίου, 1η Μαΐου, Κυριακή του Πάσχα, 15η Αυγούστου, 28η Οκτωβρίου, 25η & 26η Δεκεμβρίου.

Το ΕΜΣΤ ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) εποπτευόμενο και επιχορηγούμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού, δεν εμπίπτει στη ρύθμιση που προβλέπει ελεύθερη είσοδο στα μουσεία την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό στα εγκαίνια των εκθέσεων, στις δράσεις του Δημοσίου Προγράμματος και σε κάποιες επιλεγμένες δράσεις που οργανώνει το Μουσείο στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του, οι οποίες ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας, του newsletter, των δελτίων Τύπου και των social media του ΕΜΣΤ.


 
 
 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 
 
 

Πληροφορίες εισιτηρίων

 

Κανονικό Μειωμένο
Γενική είσοδος 8€ 4€ (*)
Ξεναγήσεις 12€ 5€ (**)
Είσοδος σε Πωλητήριο ΔΩΡΕΑΝ

* Νέοι ηλικίας 13 – 18 ετών, Φοιτητές και σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ισότιμων σχολών, ομάδες επισκεπτών των 10 και πλέον ατόμων, επισκέπτες άνω των 65 ετών.

** Για τις κατά παραγγελία ξεναγήσεις σε ομάδες ή ιδιωτικούς φορείς καταβάλλεται εισιτήριο 8€ και επιπλέον 4€, ήτοι 12€ κατ’ άτομο. Όταν η κατά παραγγελία ξενάγηση αφορά πανεπιστημιακές ή κολεγιακές ομάδες, το συνολικό εισιτήριο ανέρχεται στα 5€ κατ’ άτομο.

Η είσοδος στο Πωλητήριο, το καφέ και το εστιατόριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ 2 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Με το ίδιο εισιτήριο το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τις εκθέσεις του Μουσείου και δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα.

Δωρεάν είσοδος

Δωρεάν είσοδος ισχύει για τις παρακάτω κατηγορίες επισκεπτών με την επίδειξη της σχετικής ταυτότητας, επαγγελματικής άδειας, ή άλλου επίσημου αντίστοιχου εγγράφου

 1. Τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου
 2. Οι επίσημοι φιλοξενούμενοι του Ελληνικού Κράτους
 3. Τα παιδιά έως 12 ετών
 4. Τα ΑμεΑ και ο συνοδός τους
 5. Οι οργανωμένες ομάδες μαθητών, φοιτητών ή σπουδαστών και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί (ισχύει και η κάρτα ISIC – International Student Identity Card)
 6. Οι υπηρετούντες τη στρατιωτική τους θητεία
 7. Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με κάρτα ελευθέρας εισόδου ή υπηρεσιακή ταυτότητα
 8. Οι κάτοχοι της κάρτας πολιτισμού μέχρι τη λήξης της
 9. Τα μέλη των ακόλουθων συμβουλίων και ενώσεων με την επίδειξη της σχετικής κάρτας μέλους:
 • του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM)
 • του Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS)
 • της UNESCO (Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό)
 • της Α.Ι.C.A. (Διεθνής Ένωση Κριτικών Τέχνης)
 • της C.I.M.A.M. (Διεθνής Επιτροπή Μουσείων και Συλλογών Μοντέρνας Τέχνης)
 • της IKT –International Association of Curators (Διεθνής Ένωση Επιμελητών)
 • Τα μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (Ε.Ε.Τ.Ε.)
 • Τα μέλη της Εταιρείας Ελλήνων Ιστορικών Τέχνης (Ε.Ε.Ι.Τ.) – με την επίδειξη της σχετικής κάρτας μέλους
 1. Οι φοιτητές και οι καθηγητές των Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών – με την επίδειξη της σχετικής κάρτας
 2. Οι πιστοποιημένοι ξεναγοί
 3. Οι εκπαιδευτικοί, μέλη της ΟΛΜΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης)
 4. Οι πιστοποιημένοι δημοσιογράφοι (με πιστοποιημένη δημοσιογραφική κάρτα)
 5. Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας σε ισχύ (απαιτείται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας)
 6. Οι γονείς πολύτεκνων οικογενειών και τα παιδιά τους έως 23 ετών ή 25 ετών εάν σπουδάζουν ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Επίσης, οι γονείς τρίτεκνων οικογενειών και τα παιδιά τους έως 23 ετών ή 24 ετών εάν σπουδάζουν
 7. Οι πρόσφυγες, με την επίδειξη Δελτίου Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας ή Ταξιδιωτικού Εγγράφου Σύμβασης της 28ης Ιουλίου 1951 (διαβατήριο αναγνωρισμένου πρόσφυγα) ή Ταξιδιωτικού Εγγράφου Αλλοδαπού (διαβατήριο αναγνωρισμένου δικαιούχου επικουρικής προστασίας) ή Άδειας Διαμονής

Το ΕΜΣΤ ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) εποπτευόμενο και επιχορηγούμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού, δεν εμπίπτει στη ρύθμιση που προβλέπει ελεύθερη είσοδο στα μουσεία την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό στα εγκαίνια των εκθέσεων, στις δράσεις του Δημοσίου Προγράμματος και σε κάποιες επιλεγμένες δράσεις που οργανώνει το Μουσείο στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του, οι οποίες ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας, του newsletter, των δελτίων τύπου και των social media του ΕΜΣΤ.

Ξεναγήσεις

Πληροφορίες για τις ξεναγήσεις στο Μουσείο

 1. Οι οργανωμένες από το Μουσείο ξεναγήσεις είναι ελεύθερες για το κοινό με την έκδοση του αντίστοιχου εισιτηρίου εισόδου για κάθε κατηγορία.
 2. Για τις κατά παραγγελία ξεναγήσεις σε ομάδες ή ιδιωτικούς φορείς καταβάλλεται εισιτήριο 8€ και επιπλέον 4€ ήτοι 12€ κατ’ άτομο.
 3. Όταν η κατά παραγγελία ξενάγηση αφορά πανεπιστημιακές ή κολεγιακές ομάδες, το συνολικό εισιτήριο ανέρχεται στα 5€ κατ’ άτομο.

Τα αιτήματα ξεναγήσεων σε ομάδες πρέπει να αποστέλλονται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν την επιθυμητή ημερομηνία στην ηλεκτρονική διεύθυνση welcome@emst.gr

 
 
 

 
 
 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

 
 
 

Διεύθυνση

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης βρίσκεται επί των οδών Λεωφ. Καλλιρρόης & Αμβρ. Φραντζή (πρώην εργοστάσιο Φιξ) Αθήνα, 117 43. Η πρόσβαση για άτομα με αναπηρία / μειωμένη κινητικότητα γίνεται από την είσοδο επί της Λεωφ. Συγγρού.

Πρόσβαση

Το ΕΜΣΤ βρίσκεται σε απόσταση 280μ. από τον σταθμό ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ του Μετρό (γραμμή 2) και 300μ από τη στάση ΦΙΞ του Τραμ

Στάθμευση

Το ΕΜΣΤ δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης για το κοινό. Ο κοντινότερος διαθέσιμος χώρος βρίσκεται στον σταθμό ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ του Μετρό και λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ώρο. Ο χώρος είναι πλήρως προσβάσιμος από άτομα με αναπηρία / μειωμένη κινητικότητα, διαθέτει ειδικές θέσεις σε κάθε όροφο, ράμπες, κυλιόμενες σκάλες και ανελκυστήρες.

 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

 
 
 
Τμήμα Εκπαίδευσης
Το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΜΣΤ υποδέχεται μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σπουδαστές, φοιτητές, οικογένειες, ειδικές/ευάλωτες ομάδες, ομάδες ηλικιωμένων και το ευρύ κοινό με ένα πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων. Η πρόσβαση στο τμήμα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, με προηγούμενη επικοινωνία.

Online κρατήσεις γίνονται για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μέσα από τις σχετικές ενότητες στις αντίστοιχες σελίδες.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο learning@emst.gr

Βιβλιοθήκη & Καλλιτεχνικό Αρχείο
Η βιβλιοθήκη και το καλλιτεχνικό αρχείο του ΕΜΣΤ βρίσκονται υπό αναδιοργάνωση. Κατά το διάστημα αυτό το ερευνητικό κοινό μπορεί να επισκέπτεται τη βιβλιοθήκη και το καλλιτεχνικό αρχείο και να έχει πρόσβαση σε μέρος της συλλογής τους κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Βιβλιοθήκη – Καλλιτεχνικό Αρχείο: library.archives@emst.gr 

Τατιάνα Φασούλη
Αρχειονόμος/Βιβλιοθηκονόμος,
Τ: 2111019057
email: tatiana.fassouli@emst.gr

Αθηνά Καραθανάση
Βιβλιοθηκονόμος
Τ: 2111019038
email: athina.karathanasi@emst.gr

Ανίνα Βαλκανά
Επιμελήτρια
Τ: 2111019006
email:anina.valkana@emst.gr

Ελένη Γανίτη
Επιμελήτρια
Τ: 2111019013
email: eleni.ganiti@emst.gr

 
 
 

 
 
 
O ΧΑΡΤΗΣ
TOY ΜΟΥΣΕΙΟΥΛήψη χάρτη
 
 
 

Εστιατόριο

Στον 4ο όροφο

NYN ESTI @ ΕΜΣΤ
Ώρες λειτουργίας: 13.00-17.00, 19.00-00.00

Τηλ. κρατήσεων: 211 1019093, 6989438866

 
 
 

 
 
 

ΕΜΣΤ ΚΑΙ ΑΜΕΑ

Είσοδος
Η είσοδος για άτομα με μειωμένη κινητικότητα ή αναπηρικά αμαξίδια βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού.
Αναπηρικά αμαξίδια

Όλοι οι εκθεσιακοί χώροι και οι εγκαταστάσεις του ΕΜΣΤ είναι προσβάσιμοι από αναπηρικά αμαξίδια. Ανελκυστήρες συνδέουν όλους τους ορόφους του κτηρίου. Επίσης, όλες οι τουαλέτες, εκτός από το υπόγειο (επίπεδο -1), είναι προσβάσιμες από αναπηρικά αμαξίδια.
Το ΕΜΣΤ διαθέτει δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια για χρήση στην κεντρική είσοδο του μουσείου. Για ερωτήσεις ή βοήθεια, επικοινωνήστε με ένα μέλος του προσωπικού του ΕΜΣΤ.
Αυτισμός

Για να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό, τον χάρτηκαι τη σήμανση αισθητηριακής προσβασιμότητας για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και τους φροντιστές τους.

Ορισμένα έργα τέχνης περιλαμβάνουν δυνατούς θορύβους, φώτα που αναβοσβήνουν και φωτισμό στροβοσκοπίου. Το μουσείο κατά περιπτώσεις είναι γεμάτο και πολύβουο. Οι πιο ήσυχοι χρόνοι για να επισκεφθείτε το μουσείο είναι κατά το άνοιγμα των εκθεσιακών χώρων. Το μεσοπάτωμα συνήθως είναι μια πιο ήσυχη περιοχή.

Επιληψία ή άλλες παθήσεις που προκαλούν κρίσεις

Ορισμένα έργα τέχνης περιλαμβάνουν δυνατούς θορύβους, φώτα που αναβοσβήνουν και φωτισμό στροβοσκοπίου. Το μεσοπάτωμα συνήθως είναι μια πιο ήσυχη περιοχή.
Σκύλοι βοήθειας & κατοικίδια ζώα

Το ΕΜΣΤ υποδέχεται σκύλους-οδηγούς τυφλών και σκύλους-βοηθούς ατόμων με άλλες αναπηρίες σε όλους τους εκθεσιακούς του χώρους. Η είσοδος επιτρέπεται και στα κατοικίδια ζώα. Οι σκύλοι επιτρέπονται στους κοινόχρηστους χώρους του κτηρίου, στην είσοδο, στο καφέ, στο εστιατόριο, στη βεράντα, στο κατάστημα, καθώς και στους εκθεσιακούς χώρους, με την προϋπόθεση να είναι πάντα δεμένοι με το λουράκι τους και να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη τους.  Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του κατοικίδιου ζώου τους και πρέπει να μεριμνήσουν σε περίπτωση ακαθαρσίας. Σας ευχαριστούμε για την ευγενική συνεργασία σας.
Ανακοινώσεις και συναγερμοί

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το προσωπικό ασφαλείας κάνει ανακοινώσεις μέσω των ηχοσυστημάτων που βρίσκονται στους χώρους του μουσείου. Οι ανακοινώσεις αφορούν πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη.

Είναι ιδιαίτερα σπάνιο να ηχήσει συναγερμός κατά την επίσκεψή σας. Στην περίπτωση που ηχήσει κάποιος συναγερμός, μην ανησυχείτε, ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνουν τα μέλη του προσωπικού και πηγαίνετε στην πλησιέστερη έξοδο.

Οδηγός αισθητηριακής προσβασιμότητας
Για να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό αισθητηριακής προσβασιμότητας για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και τους φροντιστές τους εδώ:


Χάρτης αισθητηριακής προσβασιμότητας
Για να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας μπορείτε να κατεβάσετε τον χάρτη αισθητηριακής προσβασιμότητας για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και τους φροντιστές τους εδώ:

Σήμανση αισθητηριακής προσβασιμότητας
Για να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας μπορείτε να κατεβάσετε τη σήμανση αισθητηριακής προσβασιμότητας για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και τους φροντιστές τους εδώ:

Προβλήματα όρασης
Στις Πληροφορίες του Μουσείου άτομα με προβλήματα όρασης μπορούν να δανειστούν μεγεθυντικούς φακούς για την καλύτερη ανάγνωση κειμένων και θέαση των έργων.
Εικονική περιήγηση
Διαθέσιμη επίσης είναι η εικονική περιήγηση στους χώρους του Μουσείου. Κάντε κλικ εδώ για να οδηγηθείτε στη σχετική εφαρμογή.
Access4all
Access4all, με στόχο την ανάδειξη των παροχών και των υπηρεσιών των καταλυμάτων και των χώρων Πολιτισμού ως προς την αντιμετώπισή τους στο θέμα της προσβασιμότητας και της συμπερίληψης. Μέσω της πλατφόρμας δίνονται στον χρήστη πληροφορίες σχετικά με την προσβασιμότητα σε καταλύματα και χώρους Πολιτισμού για να μπορεί να βρει ό,τι χρειάζεται εύκολα και άμεσα.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

WiFi

Στο μουσείο παρέχεται δωρεάν υπηρεσία WiFi – EMST Visitors
Η πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή υπόκειται στην προηγούμενη αποδοχή των Γενικών Όρων Χρήσης του δικτύου Wi-Fi που περιγράφουν τους όρους χρήσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Εφαρμογές ξενάγησης

Για την ξενάγησή σας στο μουσείο μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή EMST App (διαθέσιμη σε iOS και Android), η οποία παρέχεται στα ελληνικά και τα αγγλικά. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή ξενάγησης Smartify, να σκανάρετε τα έργα της συλλογής του ΕΜΣΤ, να διαβάσετε πληροφορίες και να δημιουργήσετε τη δική σας «προσωπική» συλλογή.

EMST AppSmartify

Αποσκευές/Τσάντες/Ογκώδη αντικείμενα

Στο μουσείο δεν λειτουργεί, υπηρεσία αποθήκευσης αποσκευών. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης προσωπικών αποθηκευτικών ερμαρίων (lockers). Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κτήριο αποσκευών ή αντικειμένων που ξεπερνούν τις διαστάσεις 55 x 35 x 25 εκ. Οι επισκέπτες με σακίδια πλάτης, κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στους χώρους της συλλογής, θα πρέπει να τα φορούν στο πλάι ή μπροστά, προκειμένου να μην προκληθεί ζημιά στα έργα.

Ασφάλεια

Για την ασφάλεια των επισκεπτών ισχύουν τα εξής:

Στην είσοδο του μουσείου λειτουργούν σαρωτές ασφαλείας X-Ray για τσάντες και αποσκευές. Απαγορεύεται η είσοδος στο κτήριο αντικειμένων που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ατόμων, των εκθεμάτων, ή /και του κτηρίου όπως:

 • εργαλεία και άλλα αιχμηρά ή κοφτερά αντικείμενα (σουγιάδες, κοπίδια, σφυριά, κατσαβίδια κλπ.)
 • εκρηκτικές και εύφλεκτες ουσίες
 • οποιοδήποτε ογκώδες αντικείμενο (αποσκευών συμπεριλαμβανομένων) που υπερβαίνει τις διαστάσεις 55 x 35 x 25 εκ., αθλητικών ειδών (ρακέτες κλπ.), ποδηλάτων ή scooters.

Η ανωτέρω λίστα είναι ενδεικτική και το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να αξιολογήσει την ενδεχόμενη επικινδυνότητα άλλων αντικειμένων. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης άρνησης του επισκέπτη να τηρήσει τα προαναφερόμενα, το μουσείο διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει την είσοδο.

Στους χώρους του μουσείου λειτουργεί σύστημα βιντεοεπιτήρησης. Τα στοιχεία που συλλέγονται καταστρέφονται αυτόματα εντός κάποιων ημερών από τη λήψη τους, εφόσον δεν προκύψει επέλευση συμβάντος που να δικαιολογεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μεγαλύτερη διάρκεια τήρησής τους.

Φαγητό & Ποτό

Στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν στον χώρο του μουσείου το Café at ΕΜΣΤ, στο ισόγειο και το εστιατόριο στο επίπεδο 4. Η κατανάλωση φαγητού και ποτού επιτρέπεται μόνο στους χώρους του café και του εστιατορίου.

Κάπνισμα

Το κάπνισμα και το άτμισμα (vaping) δεν επιτρέπονται στους χώρους του μουσείου, ούτε στην ταράτσα και στους χώρους του εστιατορίου.

Το ΕΜΣΤ είναι φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα

Το ΕΜΣΤ υποδέχεται σκύλους-οδηγούς τυφλών και σκύλους-βοηθούς ατόμων με άλλες αναπηρίες σε όλους τους εκθεσιακούς του χώρους. Η είσοδος επιτρέπεται και στα κατοικίδια ζώα. Οι σκύλοι επιτρέπονται στους κοινόχρηστους χώρους του κτηρίου, στην είσοδο, στο καφέ, στο εστιατόριο, στη βεράντα, στο κατάστημα, καθώς και στους εκθεσιακούς χώρους, με την προϋπόθεση να είναι πάντα δεμένοι με το λουράκι τους και να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη τους.  Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του κατοικίδιου ζώου τους και πρέπει να μεριμνήσουν σε περίπτωση ακαθαρσίας. Σας ευχαριστούμε για την ευγενική συνεργασία σας.

Κινητά τηλέφωνα

Η χρήση κινητών τηλεφώνων δεν επιτρέπεται στους χώρους της έκθεσης, ώστε να μην δημιουργείται όχληση των υπόλοιπων επισκεπτών. Η χρήση κινητών επιτρέπεται μόνο για τις εφαρμογές του μουσείου και για ερασιτεχνική φωτογράφιση.

Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση

Επιτρέπεται η ερασιτεχνική φωτογράφιση για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η χρήση φλας, τρίποδου, και επαγγελματικής κάμερας βιντεοσκόπησης.
Για επαγγελματική φωτογράφιση και κινηματογράφηση για εμπορικούς, διαφημιστικούς, τουριστικούς ή καλλιτεχνικούς σκοπούς στους χώρους χρειάζεται υποβολή σχετικού αιτήματος στο Γραφείο Επικοινωνίας του ΕΜΣΤ για αξιολόγηση από το μουσείο και σχετική έγκριση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν το σχετικό αίτημα στο pressoffice@emst.gr τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τη φωτογράφιση / κινηματογράφηση.

Πωλητήριο ΕΜΣΤ

Στο ισόγειο λειτουργεί το Πωλητήριο του ΕΜΣΤ, όπου διατίθενται μια μεγάλη ποικιλία από παλαιότερους καταλόγους, οδηγούς και εκδόσεις σε ελληνικά και άλλες γλώσσες, από τις συνεργασίες και τις εκθέσεις του ΕΜΣΤ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφίσες, γραφική ύλη, branded αντικείμενα, παιδικά παιχνίδια και βιβλία.

Εξυπηρέτηση και επικοινωνία
Η είσοδος στο Πωλητήριο είναι δωρεάν.
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη- Κυριακή 11.00- 18.30, Δευτέρα κλειστό.
Τ: 211 1019053
email: shop@emst.gr


EL / EN